ARTDECO - My Beauty My Way

Een grote verscheidenheid aan kleuren, een groot aantal speciale producten en individueel aanpasbare, flexibele beauty boxen. Met deze unieke reeks producten, willen we een uitgebreid en toch op maat gemaakt gevoel van schoonheid te creëren.

Iedere vrouw heeft iets speciaals, wat haar onderscheidt op haar eigen manier en haar mooi maakt. Ze heeft haar eigen stijl en voorkeuren als het gaat om accentueren van deze persoonlijke schoonheid. Deze cosmetische producten zijn een eerbetoon aan het unieke karakter van elke vrouw. De variatie mogelijkheden en individualiteit van de exclusieve cosmetica van Artdeco maken het voor iedere vrouw mogelijk om haar schoonheid stijl te geven zoals zij wil.
.

Helmut Baurecht richtte in 1985 het cosmetica merk Artdeco op, geïnspireerd door de liefde voor schoonheid, een innovatief concept en een grote visie. Met het idee om cosmetica aan te bieden van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs, wil hij schoonheid toegankelijk maken voor alle vrouwen.

Artdeco is al 15 jaar lang marktleider in Duitsland en inmiddels kunnen vrouwen in 78 landen zeggen My Beauty, My Way met producten van Artdeco.