Chocolaterie

MEYNENDONCKX CHOCOLADE

Meynendonckx is een echt familiebedrijf dat werd opgericht in 1990 door Johan Meynendonckx en zijn vrouw Marie-Thérèse De Visscher. Wat begon als een éénmanszaak groeide op enkele jaren tijd uit tot een succesvolle chocolaterie waarbij iedereen met grote zorg en motivatie de familiewaarden van het bedrijf nastreeft en bewaart.

De naam Meynendonckx valt inmiddels niet meer weg te denken uit het Belgische chocoladelandschap en is door het ruime en kwalitatieve assortiment gekend als DE specialist in chocolade, koekjes en confiserie. Voor de producten wordt uitsluitend gewerkt met grondstoffen en ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. In België heeft Meynendonckx een cliënteel bestaande uit meer dan 2000 patissiers en chocolatiers, mensen die hun vak kennen en enkel het beste in hun winkels willen.

 

Vanaf heden kunt u de lekkernijen van Meynendonckx ook vinden in Nederland, exclusief bij de Topshelf Departmentstores. Kom eens kijken in onze winkels en laat u verrassen door het ruime aanbod aan echte Belgische kwaliteitsproducten. Wij wensen u alvast veel smulplezier toe.