Home » Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Betaalmiddelen:

Bij Topshelf kan men betalen met de volgende betaalmiddelen:

  • - contant
  • - pin (gratis)
  • - Eurocard/Mastercard
  • - Visa
  • - American Express
  • - VVV bonnen
  • - Topshelf cadeaubonnen/cadeaucards

 

Ruilen/Retourneren:

Ruilen van een ongebruikt & onbeschadigd artikel voor een ander artikel of andere maat/kleur, kan binnnen 14 dagen met het originele aankoopbewijs. Indien u uw aankoop alsnog wenst te retourneren binnen deze termijn, dan ontvangt u in principe uw geld terug. Is een artikel speciaal besteld of op maat gemaakt, dan kan de aankoop helaas niet worden geruild of geretourneerd. Artikelen gekocht tijdens een speciale actie of onder specifieke actievoorwaarden (als bijvoorbeeld 5 halen is = 3 betalen actie), kunnen eveneens niet worden geruild of geretourneerd. 

Hoewel we altijd optimaal advies proberen te geven, is het mogelijk dat u na uw aankoop toch niet helemaal tevreden bent. Topshelf wil haar uiterste best doen om je alsnog tevreden te stellen. Graag zouden we u ontvangen bij één van onze Hospitality Points met het betreffende product en de kassabon opdat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. 

Een klacht of opmerking kan ook via ons digitale reactieformulier worden gemeld, maar blijf niet te lang rondlopen met een klacht, hoe eerder wij u kunnen helpen hoe beter.

 

Nieuwsbrief:

Op de Homepage bieden wij de mogelijkheid om uw mailadres in te vullen, opdat u op de hoogte gehouden wordt van onze allernieuwste collecties, speciale acties, aanbiedingen, exclusieve koopavonden, pre-sales en de meest actuele trends. Daarbij houden wij ons strikt aan de bepalingen van de Wet op de Gegevensbescherming. 

 

Ik zoek een bepaald merk of artikel:

Als u op zoek bent naar een bepaald artikel, kan het beste de dichtstbijzijnde vestiging van Topshelf gebeld worden. Zij hebben direct zicht op de beschikbaarheid van de collecties. De contactgegevens staan rechts bovenaan de homepage. Indien u beschikt over een goede omschrijving of misschien zelfs een artikelnummer van het betreffende merk, dan maakt dit het zoeken voor ons uiteraard wel makkelijker!

 

Afwijkende openingstijden:

Rechts bovenin de homepage staan alle gegevens van onze warenhuizen, inclusief eventuele aangepaste of afwijkende openingstijden. 

 

Koopzondag:

Alle Topshelf warenhuizen zijn op zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Let op: op bepaalde feestdagen kan het voorkomen dat wij gesloten zijn, dit staat rechts bovenaan de homepage per vestiging vermeld.